Jasjes & Blazers

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Terug naar boven

Wie netjes voor de dag wil komen in een business-look zorgt ervoor dat ze een blazertje in de kast heeft hangen. Vrouwelijk, maar ook stoere jasjes zijn online te koop bij Henri’s. Je combineert ze niet alleen op een broek of jeans, maar ook op een mooie rok. De klassieke blazer heeft gouden knopen (die zie je bij heren ook nog vaak). De meeste dames blazers hebben een iets sportiever uiterlijk.

Een jasje is vaak geweven, maar een fashionista heeft een gebreid jasje in de kledingkast hangen. Je herkent een blazer aan de revers, dat is de kraag van het jasje. De meeste modellen hebben een of twee knopen. Je vindt een blazer die bij je past en kunt hem online kopen bij Henri’s Ladies & Gents!

De leukste jasjes & blazers voor dames kun je online kopen bij Henri's Ladies & Gents! Lekker de nieuwste mode shoppen vanuit je luie stoel? Je vindt je favoriete merken en toplabels op de webshop van Henri’s Ladies & Gents. Het online bestellen is gemakkelijk en kan ook zonder een account aan te maken. Je mag de artikelen 14 dagen proberen. Niet goed is je geld terug. Bovendien worden je aankopen gratis thuisbezorgd boven €50! Binnen 1 tot 3 werkdagen hangt je bestelling in je kast.