OOZOO Horloges

2 artikel(en)

artikelen

2 artikel(en)

artikelen

Terug naar boven

OOZOO Horloges voor hem en haar


Al ruim 14 jaar is OOZOO bezig om de Nederlandse markt te veroveren en dit lukt ze aardig. Ze maken zich uniek door een wat goedkoper horloge op de markt te zetten en deze aan te bieden tegen een hoge kwaliteit. Henri’s Ladies & Gents is een officiële dealer van OOZOO.

OOZOO collectie


Op henrisfashion.nl vind je verschillende modellen van OOZOO horloges voor zowel dames als heren. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende grootte van wijzerplaat en verschillende breedtes van bandjes.OOZOO is een merk dat een zeer uitgebreide collectie heeft van trendy horloges voor een relatief lage prijs. Een OOZOO horloge is al verkrijgbaar vanaf €39,95.

Voordelen:

- Als je een horloge besteld van het merk OOZOO krijg je er ook een jaar garantie bij.
- Een OOZOO horloge is een leuk en origineel cadeau.
- Ze zijn in vele kleuren verkrijgbaar en daardoor passend bij elk outfit.
- Altijd laag geprijsd.

OOZOO horloges series


OOZOO heeft verschillende soorten series horloges. Bij henrisfashion.nl vind je de series Timepieces, Vintage, Steal en Silicone.In de collectie van Timepieces vind je mooie klassieke horloges met echt lederen bandjes in diverse kleurcombinaties. Vintage valt ook onder de collectie Timepieces maar dit zijn horloges die meer details hebben. Deze horloges zijn te herkennen aan het Vintage logo op de wijzerplaat.OOZOO Steal is een collectie met een groffe grote wijzerplaat en brede bandjes. De Silicone collectie bestaat uit sportieve horloges met siliconen bandjes in verschillende (felle) kleuren. 

Nieuw horloge?
Houdt de webshop goed in de gaten er komen steeds weer nieuwe OOZOO modellen uit. Als je een OOZOO horloge vandaag besteld op henrisfashion.nl ontvang je het horloge binnen 3 werkdagen!