Pearly King

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Terug naar boven

Pearly King bij Henri's Fashion

Pearly King T-shirts koop je online bij Henri's Fashion! Naast de super vette T-shirts, vind je online ook Pearly King shirts, broeken en te gekke shorts van het merk. Pearly King, Nederland is er klaar voor! Dit Engelse merk biedt 'a timeless masculine collection'. Stoere mannenkleren dus. En items die je altijd aan kunt, het moet gewoon lekker zitten en het is net even wat anders dan anders.

Pearly King overhemd

Ben jij op zoek naar een perfect zittend overhemd? Dan moet je zeker even kijken naar de collectie van Pearly King. De shirts zitten erg comfortabel en zien er gaaf uit. De meeste shirts zijn gemaakt van 100% katoen en zijn geprint. In tegenstelling tot veel andere merken met slim-fit overhemden, maakt dit Engelse label vaak een borstzak op het overhemd. Toch handig en het verrijkt het overhemd! Let ook op de kleine details zoals de houten knopen, de dubbele stiksels en de verschillende materiaalmixen die worden gebruikt. De pasvorm van de Pearly King shirts is smal, maar niet overdreven.

Broeken, denim & shorts

Zoals elk merk heeft ook Pearly King zijn eigen handschrift. Draag je Pearly King jeans vaak genoeg en de profile stitch van het label komt naar voren. Steeds kom je verrassende nieuwtjes tegen aan de binnenkant van je broekspijp, onder de kraag van je jasje of aan de binnenkant van de manchet. De stitching op de achterzak van de jeans zit aan de binnenkant, door 'wear and tear' zie je vanzelf dat de stitching door de stof komt. Erg mooi gedaan. Ook als je kijkt naar de afwerking met knopen, dan zie je dat er veel aandacht aan het product wordt besteed. Rol de onderkant van de broekspijp op en meestal kom je een mooi contrasterend stiksel tegen of een stuk zelfkant van de stof. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de shorts.

Tot snel

De collectie is ruig en heeft een rauw randje. Toch is het een heel draagbare collectie die veel mannen aanspreekt. Je combineert het merk makkelijk met bijvoorbeeld de Vanguard V7 jeans. Nieuwsgierig? Kom eens langs in de winkel en we vertellen je graag alles over Pearly King. Wij zoeken samen met jou naar de ideale outfit.

Op Pearly King raak je nooit uitgekeken. Shop Pearly King online @ Henri's Fashion!