Please jeans

1 artikel(en)

artikelen

1 artikel(en)

artikelen

Terug naar boven

Please broeken 


De broeken van Please vinden al jarenlang hun weg naar de kledingkast van vrouwen.

De Please broeken zijn ver uitverkocht, kijk eens naar onze andere broeken. Wie weet zit er een perfect model voor je bij!

Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben de pasvorm waar veel vrouwen aan verslingerd raken.

De Please jeans zijn gemaakt met veel passie en liefde voor spijkerbroeken. Please is een echt Italiaans merk. Het bedrijf investeert veel tijd en geld in stoffen en de ontwerpafdeling en je kan merken dat dit zijn vruchten af werpt binnen de Europese markt. Zij zullen altijd alle aandacht en energie gebruiken om elke keer met nieuwe modellen te komen om de markt te veroveren.

Please jeans modellen

Een van de laatste modellen van Please jeans is model P78, de broek met knopen die je baggy draagt. Deze broeken mogen niet in je kast ontbreken. De broek is zeer comfortabel en heeft hele makkelijke en ideale pasvorm. Verder zijn all P78 Please broeken bijzonder mooi afgewerkt met een asymmetrische gestikte naad, wat de broek net weer een andere en eigenwijze twist geeft.

Naast de P78 model hebben ze ook nog verschillende andere modellen als de P56 en P59. Deze modellen zitten net wat strakker om de benen en zijn minder baggy en zijn iets chiquer.

Passen is kopen

Alle Please jeans kun je eenvoudig online kopen in onze webshop, model P78 met knopen en baggy fit of juist een P59 voor een wat strakker model. De Please broeken zijn het helemaal. In tegenstelling tot andere jeans gaan deze broeken langer mee en vormen een absolute must voor de moderne vrouw. Kom ze ook gerust eens passen in onze sfeervolle winkel.  We staan graag voor je klaar.

Veel plezier met shoppen.