SRNDPTY jurken

Er komen geen producten overeen met de selectie.

SRNDPTY gemaakt in Nederland

Het Nederlandse merk SRNDPTY is niet alleen ontworpen in Nederland. Ook het atelier vind je hier en wel in Tilburg. Het is dus een Brabants merk en wij zijn trots dat we de jurken van dit fast-fashion merk in de winkel mogen verkopen. Het merk staat voor mooie kwaliteit voor een scherpe prijs. Ondanks het feit dat alle kleding in Nederland in elkaar wordt gezet is de prijs van het merk nog altijd concurrerend. Jolanda en Miriam zijn de bedenkers van het merk SRNDPTY. De twee zussen misten een merk dat vrouwelijk, tijdloos en een tikkeltje frivool was. Als iets er niet is, dan maak je het maar zelf. En dat is een groot succes geworden!

SRNDPTY jurken

Het grootste deel van de collectie bestaat uit jurken. Soepele stoffen en eerlijke materialen. Basics die je niet mag missen in je kledingkast. Mooie artikelen met een luxe uitstraling die mooi blijven bij het dragen en wassen. Doordat de productie in Nederland plaatsvind, weten Miriam en Jolanda steeds snel te wisselen met hun collecties. Daardoor kunnen ze snel inspelen op trends en brengen ze een altijd up-to-date collectie van de hoste fashion items.

Trend en basics

In de collectie van SRNDPTY zit een mooie balans tussen basics die je eigenlijk altijd in je kast moet hebben hangen en trendpieces waarin je zult stralen op ieder feestje, of die je draagt naar een festival. Dus je vindt altijd wel een trend die bij je past. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je de hype mist, want SRNDPTY weet seizoen na seizoen voorop te lopen in hun grote collectie.

Jurk passen?

Natuurlijk kun je de collectie van SRNDPTY bij ons online bestellen. Maar het is nog leuker en gezelliger als je langskomt in Hoogerheide. Dan kijken we samen met jou naar de perfecte outfit van dit Brabantse merk. Met een lekkere kop koffie of cappuccino. Geen tijd of te ver weg? Bestel dan online. Wij zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Vaak al de volgende dag en vanaf €50 zijn de verzendkosten gratis! Voor vragen kun je ons altijd bellen of mailen. We helpen je graag!