State of Art overhemden

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Terug naar boven

State of Art Overhemden


Kwaliteit en tijdloos, maar ook modieus en zeker van deze tijd is de kleding van State of Art te noemen. Een chique outfit voor een speciale gelegenheid of een sportief dagje uit; voor elke gelegenheid is er wel een passend State of Art overhemd.

Nieuwsgierig naar andere overhemden dan State of Art? Kijk eens naar de uitgebreide overhemden collectie op onze webshop!

Soorten overhemden

De overhemden hebben vaak een ruit patroon. Zo zijn er State of Art overhemden met een wat grove ruit welke maar uit een paar verticale banen zijn opgebouwd. Daar waar de overhemden met een fijne ruit zeker tientallen verticale banen hebben.

Prints

Langzaam zien we in het modebeeld ook steeds meer overhemden met een print verschijnen. Ook in de grote collectie State of Art overhemden zie je veel prints terug in allerlei verschillende kleuren. Soms zijn de prints fijn en lijken ze bijna op een ruit.

Wist je dat

Wat de overhemden net een beetje eigenwijs en toch ook kenmerkend maken is de afwerking van de knopen. Alle knopen en knoopgaten zijn afgestikt met eenzelfde kleur. Alleen heeft  State of art de tweede knoop van boven afgewerkt met een andere kleur garen, altijd in oranje. De bovenste knoop doe je vaak niet dicht dus deze knoop valt extra op, omdat dit de meestal de eerste gesloten knoop is.

Verder zitten de overhemden zeer comfortabel en hebben ze een goede pasvorm. Het logo bevindt zich in het klein vaak links boven of ter hoogte van het borstzak van het overhemd.

Jouw outfit

De State of art overhemden kenmerken zich verder door een klassieke stijl met een moderne twist, waardoor ze voor elke leeftijd aantrekkelijk zijn. De ontwerpen laten steeds opnieuw zien dat mooie details en combinatie van de juiste kleuren een outfit compleet kunnen maken.

Bekijk alle overhemden en kies een kleurencombinatie en patroon die jouw goed staat. Tips voor nodig? Kom ook eens gezellig langs en laat je adviseren in onze winkel.  Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw overhemd.