Summum

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Terug naar boven

Summum woman is mooie materialen

De collectie van het Nederlandse merk Summum Woman wordt gemaakt door Jos en Jorien Wijker. Het echtpaar startte het label in 1998 en sindsdien is het uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van damesmode in Nederland en daarbuiten. Summum betekent ‘top’ of geweldig en dat is precies wat Jos en Jorien met de collectie willen uitstralen. Het merk heeft een heel eigen handschrift en identiteit. Je zult een blouse van Summum dus al snel herkennen aan de materialen en afwerking.

Collectie voor de werkende vrouw van 25+

Het merk Summum wordt door een heel breed publiek gedragen. Vooral dames die goed voor de dag willen komen, eigentijds en eigenzinnig zijn en zich jong en vitaal voelen. In principe kan dus iedereen goed met de pasvorm van Summum uit de voeten. Dat is een groot voordeel aan het Nederlandse modelabel. De kwaliteit van het merk is hoog, er worden mooie materialen gebruikt zoals viscose en zijde, wat de kleding soepel en zacht doet aanvoelen.

Blouses die lekker zitten

Zoals al gezegd is de materialenmix van Summum erg mooi. Rijke stoffen, mooie prints en een super pasvorm is waar je het merk aan zult herkennen. Zo zijn veel blouses uitgevoerd met een elastieken boord waardoor je de blouse ook echt kunt bloesen. Ook de denim lijn van het merk doet het erg goed. Zo maken de ontwerpers van Summum bijvoorbeeld prachtige jumpsuits van spijkerstof. Ook de broeken zijn door de ‘Hollandse’ pasvorm voor veel dames geschikt. Probeer het zelf maar eens.

Nieuwsgierig naar Summum?

Dat snappen we, want veel dames hebben de weg naar Hoogerheide inmiddels gevonden voor een nieuwe outfit van Summum. Online vind je een groot aanbod van Summum, maar in onze winkel zijn nog veel meer items verkrijgbaar. Zit het item wat je zoekt er niet tussen? Bel of mail ons dan even en we helpen je graag verder. Ook ben je van harte welkom in de winkel in Hoogerheide. We zoeken samen met je een mooie outfit uit, uiteraard met een goede cappuccino of latte machiato! Bij Henri’s Fashion vind je dus altijd wel een mooie Summum outfit!