Vanguard

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Terug naar boven

Wist je dat “Vanguard” pionier betekent? Ofwel diegene die als eerste ergens is of iets bereiken zonder hulp van anderen. Hierin hebben Moto Guzzi en Vanguard ook elkaar gevonden. Samen hebben ze zo goed als hetzelfde motto. Bereik het onbereikbare en ga ervoor. Hoe kun je dat beter bereiken dan in goede kwalitatieve kleding en op een originele en unieke klassieke Cafe racer in een mooi nieuw modern jasje? Ben jij een avonturier dan past het merk zeker bij jou.

Vanguard jeans

Vanguard heeft verschillende type jeans op de markt gebracht. De meeste bekende zijn de V types. Hierbij kun je denken aan de Vanguard jeans  V5, V7 en de V9.  Naast de heerlijke pasvorm zorgt Vanguard ook voor een stoere uitstraling door het verwerken van verschillende stoere details. Het merk aan de achterkant is in de hoeken met 4 opvallende wat grotere klinknagels op de broek bevestigd, de zogenaamde ‘tag’ van Vanguard. Bij andere merken is dit vaak op de broek gestikt. De Vanguard jeans verschillen niet zo zeer in kwaliteit, want deze is bij allen hetzelfde, maar het verschil zit meer in het model en de wassingen(kleur) van de broek. De meeste broeken zijn namelijk van katoen met elasthan, de ene broek is dan wat meer gewassen dan de andere. Daardoor krijg je de verschillende kleuren in de wassingen, maar voelt de broek soms ook iets stugger aan.

Vanguard Truien

Naast broeken heeft Vanguard hun assortiment verbreed door ook vesten en truien op de markt te brengen. Hier zijn weer verschillende soorten in. Zo zijn er bijvoorbeeld gebreide Vanguard truien van wol die weer uit verschillende breimotieven bestaan. Deze zijn warm en tevens luchtig. Op die manier kun je ze goed de gehele dag dragen. Ben je meer opzoek naar een sportieve trui, dan zijn de Vanguard vesten ideaal. Deze zijn net wat dunner dan de andere (wollen) truien. Net als de broeken zijn ook de truien van goede kwaliteit. 

Tot snel

Rij je motor of wil je hetzelfde ervaren als een motorrijder kom dan een keer een kijkje nemen in onze winkel en pas gewoon eens wat Vanguard kleren. Dan begrijp je precies waar Vanguard voor staat. Wij kunnen aangeven hoe lekker de kleding zit, maar dit kun je nog altijd het beste zelf ervaren.