Vanguard Jeans

9 artikel(en)

artikelen

9 artikel(en)

artikelen

Terug naar boven

De stoere Vanguard jeans, wie kent ze niet? De meest succesvolle spijkerbroek van Vanguard is de V7 Rider jeans. Net als vele andere spijkerbroeken is de V7 er in verschillende soorten en wassingen. Zo kun je gaan voor een wat donkere Vanguard voor de winter of hou je liever van een lichte spijkerbroek die ook gelijk geschikt is voor de zomer?

Wist je dat?

Vanguard is ontworpen door Just Brands welke ook andere broek merken op de markt hebben gebracht als PME legend en Cast Iron. Deze broeken hebben ook al hun succes gehad op de markt waarna ze ongeveer in 2012 de Vanguard V7 jeans op de markt brachten. Het merk Vanguard bestaat als sinds 2006. Vanguard heeft naast de V7 nu ook een V9 jeans op de markt gebracht. Deze jeans heeft een stoere uitstraling en is er in verschillende wassingen. Door de gave zakken op de broek krijgt de jeans een stoerdere look.

Het verschil?

Wat de Vanguard V9 jeans uniek maakt ten opzichte van de V7 is dat deze Vanguard jeans wat meer kleine stoere details heeft ten opzichte van de V7 en tot nu toe nog maar in twee kleuren beschikbaar is. Dit is een mooie blauwe wassing, ook wel “Elast Blue” genoemd en in de kleur donker blauw welke bijna meer neigt naar zwart (“Tumbled Dark Blue”). De Vanguard V5 jeans is een meer recht, slank en smal model. De Vanguard V7 is net als de andere V series een zeer comfortabele jeans die zowel bovenaan wat strakker om je benen zit als onderaan. De broeken uit de V lijn van Vanguard zijn tapered.

Het gevoel

Je bent dus een ontdekker en houdt van het leven en wil alleen maar meer van de wereld zien? Dan is de Vanguard broek zeker een broek voor jou. De ontwerpers hebben met deze gedachte in het achterhoofd de broeken ontworpen. Met de Vanguard jeans proberen ze jou elk avontuur aan te laten gaan. Jij bepaald de weg die je bewandeld en Vanguard helpt je daarbij en hoe kun je beter de wereld verkennen dan op een Moto Guzzi. Zo kun je het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur nog beter voelen en omarmen.

Kom gezellig langs

Laat deze broek je niet voorbij gaan als jij ook graag een andere weg wilt inslaan. Bij aankoop van een Vanguard V7 broek maak je namelijk ook nog eens kans op een klassieke Cafe racer Moto Guzzi.