Trouwkleding

De belangrijkste dag uit jullie leven: je bruiloft. Uiteraard moet alles op deze dag piekfijn in orde zijn. De bloemen en corsages, lekker eten en drinken en natuurlijk dè perfecte outfit. Wij kunnen je hier bij helpen, vele bruidegoms hebben hun weg naar Henri’s al gevonden.

Je bruiloft is een heel persoonlijk iets, en daar hoort ook een persoonlijke outfit bij. Ga je in een driedelig pak? Of ben je geen pakkendrager, en zoek je een outfit met een kleine twist?

Onder het kopje maatwerk  vind je meer informatie over onze maatkostuums. Veel bruidegoms kiezen voor deze optie: betaalbaar, persoonlijk en met een perfecte pasvorm. (Je staat natuurlijk wel de hele dag in de belangstelling!). Daarnaast valt er te kiezen uit een uitgebreide collectie kostuums en gilets. Eventueel aangevuld met een mooi gilet en das/jabot.

Hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden van een op maat gemaakt trouwkostuum. Natuurlijk kan je de trouwdatum erin laten borduren, net als je naam, of die van je aanstaande. De stoffen, knopen, voeringen en garens kiezen we samen met je uit. Met een stofstaaltje van de jurk weten wij al genoeg om daar het pak perfect op af te stemmen! Kiezen jullie voor een bepaalde sfeer, een kleur of een soort bloem die deze dag de boventoon voert. Laat het ons even weten. Wie weet kunnen we er iets van in je trouwpak kwijt.

Het aanmeten van een trouwkostuum kost ongeveer anderhalf tot 2 uur. We nemen er in ieder geval graag even de tijd voor. Een goede kop koffie, espresso of cappuccino erbij. Bel ons even om een vrijblijvende afspraak te maken op +31 (0) 164 620 308, of vul het contactformulier in.

Ongeveer 6 weken later is het pak gearriveerd. Nog een finale passessie en jij bent klaar voor de grote dag!Dresscode TrouwerijenMaar al die bruiloften leveren ook nogal wat stress op. Vandaag kwam er een stel uit Zeeland in de winkel die iets voor een feest  van een goede kennis nodig hadden. Ik heb al vele dresscodes voor huwelijken voorbij zien komen en zal er zo een aantal voor  jullie uitleggen. Kijk, een dresscode is super handig voor je gasten. Zo weet je zeker dat je.............

Lees meer over dresscodes bij trouwerijen