• ✓ Voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd! (dinsdag t/m zondag)
  • ✓ Vanaf €49,95 zijn de verzendkosten gratis (NL).

Trouwen

Trouwkleding
Trouwkleding
Trouwkleding

De belangrijkste dag uit jullie leven: je bruiloft. Uiteraard moet alles op deze dag piekfijn in orde zijn. De bloemen en corsages, lekker eten en drinken en natuurlijk dè perfecte outfit. Wij kunnen je hier bij helpen, vele bruidegoms hebben hun weg naar Henri’s al gevonden.
Je bruiloft is een heel persoonlijk iets, en daar hoort ook een persoonlijke outfit bij. Ga je in een driedelig pak? Of ben je geen pakkendrager, en zoek je een outfit met een kleine twist?

Onder het kopje maatwerk vind je meer informatie over onze maatkostuums. Veel bruidegoms kiezen voor deze optie: betaalbaar, persoonlijk en met een perfecte pasvorm. (Je staat natuurlijk wel de hele dag in de belangstelling!). Daarnaast valt er te kiezen uit een uitgebreide collectie kostuums en gilets. Eventueel aangevuld met een mooi gilet en das/jabot.

Op onze speciale site http://www.trouwpakkenvoormannen.nl vind je enkele voorbeelden van de mogelijkheden van een op maat gemaakt trouwkostuum. Natuurlijk kan je de trouwdatum erin laten borduren, net als je naam, of die van je aanstaande. De stoffen, knopen, voeringen en garens kiezen we samen met je uit. Met een stofstaaltje van de jurk weten wij al genoeg om daar het pak perfect op af te stemmen! Kiezen jullie voor een bepaalde sfeer, een kleur of een soort bloem die deze dag de boventoon voert. Laat het ons even weten. Wie weet kunnen we er iets van in je trouwpak kwijt.

Het aanmeten van een trouwkostuum kost ongeveer anderhalf tot 2 uur. We nemen er in ieder geval graag even de tijd voor. Een goede kop koffie, espresso of cappuccino erbij. Bel ons even om een vrijblijvende afspraak te maken op +31 (0) 164 620 308, of vul het contactformulier in.
Ongeveer 6 weken later is het pak gearriveerd. Nog een finale passessie en jij bent klaar voor de grote dag!

Kijk ook eens op http://www.trouwpakkenvoormannen.nl voor meer trouwinspiratie!

Wil je van ons het laatste nieuws en leuke promoties ontvangen?

Herinner me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.