• ✓ Voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd! (dinsdag t/m zondag)
  • ✓ Vanaf €49,95 zijn de verzendkosten gratis (NL).

Maatwerk

Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

Er zijn maar twee soorten pakken en shirts. Die waarmee je opgaat in de massa en die waarmee je je onderscheidt. Het verschil zit niet in lawaaierige kleuren of drukke dessins. Wél in details. Zoals een stof die pure kwaliteit uitstraalt. Een verrassende voering, een elegant stiksel, een bijzondere knoop, een mooi dessin. Dat is het maatwerk van Henri's Fashion.

One of a kind maatpakken en –shirts waarvan u zelf de designer bent. Het ultieme business pak of een outfit waarmee u klaar bent voor de rode loper: alles is mogelijk. Wij zijn u graag van dienst bij het creëren van een elegante pasvorm en het kiezen van een stijlvol, eigentijds design van uitmuntende kwaliteit, dat bijzonder prettig draagt en uw persoonlijkheid benadrukt.

De pakken worden op authentieke wijze vervaardigd van hoogwaardige Italiaanse stoffen. De ambachtelijke constructie garandeert u optimaal draagcomfort. Ervaar het luxe gevoel van het creëren van een eigen pak of shirt, van puur maatwerk. Wanneer u eenmaal een CustomMade pak of shirt van Henri’s draagt, wilt u niet anders meer. En waarom zou u ook?

We bewaren uw maten in ons systeem en u kunt het hele jaar door bestellen. Uw pak is al binnen drie tot vijf weken klaar, een shirt al binnen 2 weken. Omdat het aanmeten van een CustomMade kostuum wat tijd vergt, verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of bel voor een vrijblijvende afspraak naar +31 (0) 164 620 308.

Wil je van ons het laatste nieuws en leuke promoties ontvangen?

Herinner me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.