✓ Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen tot aan jouw deur geleverd!
✓ Vanaf €49,95 zijn de verzendkosten gratis (NL).

Afspraak

Plan hier jouw afspraak in

Kies de categorie en het type afspraak in de lijst. Mocht je specifieke wensen hebben, dan kan je dat later in het proces invullen. Vanzelfsprekend gaan wij er van uit dat je gezond bent als je onze winkel bezoekt. Ook worden er mondkapjes gedragen en wordt iedereen verzocht handen te desinfecteren bij binnenkomst.

Wij kijken er enorm naar uit jullie weer live IN de winkel te zien i.p.v. bij de voordeur.

Let op: er staat een standaard tijdsduur genoemd bij de verschillende afspraaktypen (bijvoorbeeld 30 minuten of 1 uur), dit zijn indicatieve tijden. Omdat er nu 1 klant per 25 m² winkel aanwezig mag zijn, is er voldoende ruimte om op het gemak rond te kijken. De duur van de afspraak is dus flexibel.

Hoe plan je een afspraak in?

Stap 1: Kies de best passende optie uit het menu hieronder voor de afspraak (een trouwpak aanmeten kost meer tijd dan een broek uitzoeken)

Stap 2: Vul je gegevens in het formulier in. We hebben in ieder geval nodig je voornaam, achternaam en e-mailadres voor de bevestiging.

Stap 3: Kies voor afspraak bevestigen 

Stap 4: Heb nog even geduld ;-) We ontvangen je graag op het afgesproken tijdstip in de winkel

Tot snel!

 

Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar om een afspraak met je in te plannen. Neem contact op met 0164-620308 en we helpen je graag verder!