• ✓ Voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd! (dinsdag t/m zondag)
  • ✓ Vanaf €49,95 zijn de verzendkosten gratis (NL).

John Miller

Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 97-120 van 213

per pagina
  1. John miller

    Overhemd JOHN MILLER lm slim fit spierwit

    As low as € 109,95
  2. John miller

    Overhemd JOHN MILLER lm regular fit spierwit

    As low as € 109,95
  3. John miller

    Overhemd JOHN MILLER lm tailored fit ecru

    As low as € 115,00
  4. John miller

    Overhemd JOHN MILLER lm slim fit ecru

    As low as € 119,95
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 97-120 van 213

per pagina

John Miller herenkleding

John Miller, een gerenommeerd Nederlands herenmodemerk, heeft sinds de oprichting in 1990 een blijvende indruk gemaakt op mannen wereldwijd. De verfijnde herenoverhemden van John Miller komen rechtstreeks uit het Brabantse Budel. Dit merk belichaamt vakmanschap, kwaliteit en tijdloze elegantie, en is synoniem met stijlvolle herenkleding van de hoogste klasse. Ontdek het universum van John Miller, waar vakmanschap en modieuze innovatie samenkomen.

John Miller collectie

Bent u op zoek naar hoogwaardige herenoverhemden? Het paradepaardje van John Miller is het tailored fit two ply overhemd. Dit overhemd is beroemd om zijn buitengewone eigenschappen: het two ply doek is gemakkelijk te strijken en vrijwel non-iron, wat betekent dat het er altijd netjes uitziet.

Naast de tailored fit biedt John Miller ook slim fit overhemden aan. Deze hebben een slankere pasvorm, perfect voor wie een eigentijdse, getailleerde look prefereert. De tailored fit is daarentegen geschikt voor een breder publiek, met een pasvorm die niet te strak of te los is. Het maakt niet uit of u maat M heeft, de tailored fit overhemden zijn beschikbaar in maat 39 of 40 en passen bijna altijd perfect.

John Miller biedt naast overhemden ook een uitgebreide collectie geklede polo's en truien met ultiem draagcomfomfort. De pullovers van John Miller bestaan voor 100% uit wol en vormen de perfecte aanvulling op de John Miller overhemden.

Ontdek John Miller overhemden bij Henri's Fashion

John Miller herenoverhemden zijn perfect geschikt voor dagelijks gebruik en maken ook indruk bij zakelijke of feestelijke aangelegenheden. John Miller staat bekend om de uitstekende kwaliteit en tijdloze stijl. Wilt u genieten van het vakmanschap en de verfijning van John Miller? Bestel dan vandaag nog uw John Miller overhemd online bij Henri's Fashion. Kies voor kwaliteit en stijl met John Miller en Henri's Fashion.

Wil je van ons het laatste nieuws en leuke promoties ontvangen?

Herinner me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.